друкувати


9 березня Пласт запрошує на акустичний концерт "Сховане обличчя"

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-06 01:43:44
З нагоди дня народження Т.Шевченка, в понеділок, 9 березня 2009 року, у Івано-Франківському арт-кафе клубі "Химера" (вул. Чорновола, 23) пройде концерт лідера київського рок-гурту "Тінь Сонця" - Сергія Василюка. Музикант виступить з патріотичною акустичною програмою "Сховане обличчя".

Ініціатором заходу є станиця Івано-Франківськ Пласту – Національної скаутської організації України.

Акція розрахована не тільки для пластунів, а й для всіх бажаючих. На час концерту в залі арт-кафе-клубу буде заборонено палити, також не подаватимуться алкогольні напої. Початок виступу о 18:00 год.

Довідка: Датою створення київського рок-гурту є 13 червня 1999 року (засновник і лідер групи - Сергій Василюк). Молодецький запал хлопців варіювався від романтичної до революційної музики. Спробувавши себе у різних жанрах "ТІНЬ СОНЦЯ" наприкінці 2002 року входить в інший вимір. В той час сформувалися сучасна ідеологія "ТІНЬ СОНЦЯ" та специфічність її музичного спрямування - енергійна драйвова музика поєднується з елементами народної. Відтоді група веде активну концертну діяльність.

В 2004 році гурт був відзначений гран-прі на фестивалі "Подих" у Києві. З того часу композиції колективу з'являються в ротації українських радіостанцій (Радіо "РОКС", Національне радіо тощо). Зусиллями гурту та його побратимів періодично вдається організація концертів патріотичного спрямування за участі інших гуртів, які також грають національносвідому музику. Мрія київських хлопців — відродити український дух в кожному українцеві.

Дискографія:
1. "Над диким полем" - 2005 р. ("Саме так!")
2. "Полум’яна рута" - 2007 р. ("Наш формат")


Запрошуються журналісти всіх місцевих та обласних ЗМІ.

Джерело: Прес-служба станиці Івано-Франківськ Пласту НСОУ
Обговорити на форумі