друкувати


Протягом останньої доби надійшло 27 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-05 03:25:12
Протягом останньої доби у чергові частини міліції надійшло 27 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі вимагання, 5 крадіжок, випадок заподіяння тілесних ушкоджень. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 20 злочинів, двічі з протизаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. У сфері економіки задокументовано 5 протиправних проявів.

За підозрою у вчиненні трьох крадіжок у поле зору співробітників долинської міліції потрапив 25-річний мешканець Рожнятівського району. Зокрема, в одному випадку зловмисник тихцем поцупив з чужої автомашини барсетку з грошима та документами, а в іншому – викрав з крамниці у райцентрі чималу суму грошової виручки. Підозрюваного заарештовано.

Два майнових посягання учора розкрили коломийські міліціонери. Правоохоронці затримали двох жителів Тисменицького району 20 та 25-річного віку, які "похазяйнували" на чужій новобудові. Злочинним здобутком зловмисників став електричний кабель вартістю майже чотири тисячі гривень. А молодий мешканець Коломиї матиме проблеми із Законом за вчинення крадіжки з магазину двох комп’ютерних моніторів вартістю три тисячі гривень.

Як шахрайство кваліфікуються дії 18-річної мешканки Надвірнянського району. Як наразі відомо, остання обманним шляхом заволоділа мобільним телефоном 20-річної франківчанки.

Учора задокументовано три злочини у лісовій галузі. Так, у Верховинському районі задокументовано факт зловживання службовим становищем лісничим, який незаконно реалізував лісопродукцію хвойної породи. Тим часом у Богородчанському та Косівському районах міліціонери затримували осіб, які здійснили незаконну порубку лісу.

У Калуському районі оперативники затримали 30-річного мешканця райцентру, в якого виявлено та вилучено два кілограми макової соломки.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі