друкувати


Nissan виведе на ринок новий комерційний автомобіль

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-03-02 12:55:01
На майбутньому мотошоу у Женеві компанія Nissan планує представити пасажирську модифікацію нового комерційного автомобіля NV200, створеного за мотивами однойменного концепт-кара вперше показаного у минулому році на Токійському автошоу. Як говориться в прес-релізі Nissan, після виходу на ринок така машина також буде доступна ще у двох версіях: вантажних і вантажопасажирських.

Габаритна довжина новинки, побудованої на модернізованій платформі B-класу компанії Nissan, становить 4,4 метра, висота – 1,84 метра, а довжина і об'єм вантажного відсіку дорівнюють двом метрам і 4,1 кубічних метри відповідно. Вантажопідйомність автомобіля – 771 кілограм.

Nissan NV200 буде пропонуватися з 108-сильним бензиновим мотором об'ємом 1,6 літра і з 1,5-сильним дизелем компанії Renault, що розвиває 86 кінських сил[200 Нм]. Обидва двигуна стануть агрегатуватися з пятиступінчатою механічною коробкою передач. Продажі нового комерційного автомобіля в Японії почнуться навесні поточного року. Потім машина з'явиться в Європі, Китаї і на інших світових ринках.

Джерело: Аuto-Сonsulting
Обговорити на форумі