друкувати


Вулицями Києва гуляв вовк

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-28 12:58:40
Вчора близько 15 години до Головного управління МНС України в Києві почали надходити повідомлення від мешканців будинків на бульварі Верховної Ради, 15 (Дніпровський район Києва) про те, що в їхньому подвір'ї блукає вовк.

Як повідомляє Міністерство з питань надзвичайних ситуацій, працівники, прибувши на місце, дійсно побачили вовка в ошийнику, який блукав біля місцевих смітників. Тварина абсолютно не проявляла агресії.

Щоб зловити звіра рятувальники накинули на нього пожежну кошму і за допомогою карабіна пристебнули його до огорожі.

Через півгодини на місце прибули працівники служби "ІДС-Порятунок". Застосувавши дротики з транквілізатором, вовка приспали, потім помістили його в клітку і доправили до ветеринарної лікарні.

Впродовж десяти діб вовка обстежуватимуть на сказ, після чого, якщо не знайдеться господар, його відправлять до місцевого зоопарку.

Нагадаємо, що місяць тому в одному з густонаселених районів Сімферополя гуляла вовчиха. Директор Сімферопольського зоопарку припустив, що вовчиха могла втекти від своїх господарів, які займаються розведенням бійцівських порід собак, або вона зайшла з лісу, що не властиво для вовків, повідомляє Газета.UA.

Обговорити на форумі