друкувати


Народний депутат України А.ШЕВЧЕНКО перебував вчора у Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-27 04:48:51
Вчора Народний депутат України Андрій ШЕВЧЕНКО (фракція партії "Батьківщина") впродовж дня перебував у нашому місті. В плані заходів нардепа було: прийом громадян у громадській приймальні міської організації партії "Батьківщина", участь в шкільному святі обдарованих дітей "Талант + талант!", зустріч з виборцями.

На прийомі перебувало біля десяти громадян з особистими питаннями, які були уважно розглянуті.

Перебуваючи серед школярів ЗОШ №5 імені Т.ШЕВЧЕНКО однофамілець нагородив від депутатської фракції БЮТ 20 переможців конкурсів грошовими преміями, а особисто від себе подарував школі телевізор.

Подальше перебування депутата відбулося у залі засідань міської ради, де А.ШЕВЧЕНКО зустрівся з адміністрацією міста, депутатами, працівниками апарату та коломиянами. Основним питанням ділової розмови було результати роботи міста і району по проведенню робіт пов’язаних із ліквідацією наслідків липневої повені.

Присутні з тривогою задавали питання про стан справ у державі, недостатню діяльність Президента і уряду щодо виходу з економічної та фінансової кризи, на які він дав відповіді.

Андрій ШЕВЧЕНКО також повідомив, що особисто, як депутат, вирішив питання про виділення коштів з державного бюджету в сумі 6 млн.грн. на будівництво Коломийської інфекційної лікарні та 60 тис грн. на будівництво дитячого садочка в с.Коршів. Дав обіцянку, що буде добиватися виділення коштів в сумі 2,8 млн. грн. для завершення укріплення берегової лінії р.Прут від вербізького мосту до парку імені Т.Шевченка, повідомляє Коломийська міська рада.

Обговорити на форумі