друкувати


На Прикарпатті за минулу добу - 18 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-26 01:29:16
Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 18 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 3 пограбування, 4 крадіжки та випадок хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 14 злочинів. Задокументовано 2 злочини економічного спрямування. У сфері незаконного обігу наркотиків викрито два злочини. Один раз вилучалася зброя.

Співробітники івано-франківської міліції розкрили вуличне пограбування. Зокрема, затримано 21-річного мешканця обласного центру, який силоміць заволодів мобільним телефоном 13-річного підлітка.

За скоєння аналогічного майнового посягання матиме проблеми із законом 18-річний калушанин. Молодик обґрунтовано підозрюється у відкритому заволодінні приладом стільникового зв’язку на рік молодшого жителя райцентру.

За підозрою у вчиненні крадіжки у поле зору співробітників рогатинської міліції потрапила 25-річна мешканка району. Зайшовши до чужого помешкання, та, скориставшись неуважністю господарів, жінка спромоглася викрасти з кишені чужої куртки гроші.

Богородчанські правоохоронці встановлюють мотиви та обставини, за яких 26-річний житель району заподіяв ушкодження ока 53-річному батькові. А 49-річний мешканець Долинського району підозрюється у заподіянні тілесних ушкоджень односельчанці 72-річного віку. За даним фактом проводиться перевірка.

Рожнятівська міліція минулої доби виявила підпільну зброю. У помешканні 50-річного місцевого чоловіка правоохоронці вилучили безномерну малокаліберну гвинтівку.

Тим часом у Галицькому та Тисменицькому районах оперативники затримували молодих осіб, які займалися зберіганням та збутом сильнодіючих лікарських препаратів.

У Косівському районі задокументовано факт незаконної порубки лісу. Як встановлено, місцевий мешканець спромігся самовільно зрубати 14 дерев породи бук. Вартість заподіяних лісництву збитків, за попередніми підрахунками, становить двадцять тисяч гривень.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області .

Обговорити на форумі