друкувати


"Події дня", 25 лютого (телепрограма)

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-26 12:42:18
Питання про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку міста за 2008-й рік заслухали депутати на засіданні сесії Коломийської міської ради. Заступник міського голови Володимир Тарновецький зазначив, незважаючи на економічну кризу ситуація в місті не дуже погана. Бюджет фактично виконано, підприємства працюють і виготовляють продукцію. В якій галузі найбільше проблем та хто працює найкраще - у сюжеті.

Депутати почули куди йдуть кошти з резервного фонду міського бюджету, як бореться міліція із незаконним виловом та продажем риби, затвердили перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації і обговорили проблеми дітей. На десерт, як завжди, залишили земельні питання.

4 березня виповнюється 60 років з дня народження поета, неповторного композитора Володимира Івасюка. Цю людину визнав весь світ ще при його житті. Музику, яку він писав виконували популярні співаки Радянського Союзу. Про Івасюка говорили - „талант України”. У Коломийському драмтеатрі, до ювілею композитора районний відділ культури організував вечір-реквієм. Тут співали та читали вірші Івасюка.

Коломияни стали призерами Міжнародних змагань з легкої атлетики. Місто представляли вихованці ДЮСШ №1. Відбувались змагання в Івано-Франківську. Там себе представляли 13 команд. Детальніше у сюжеті.

Інформація про діяльність клініко-діагностичного центру в Івано-Франківську.


Завантажити сюжет ...

Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі