друкувати


Так, це я вбила, я. А зара хочу померти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-25 07:30:04
Болонья, Італія (Bologna, Italia), 25 лютого. 15 ножових поранень в спину від жінки, яка її тримала на руках, від рук, які гладили її волосся і ласкали як свою власну дитину. Так знайшла свою смерть Ярослава, 19 річна українка, о другій половині дня в одній з квартир у передмісті Болоньї.

Тетяна 36 років, після того як кухонним ножем скоїла це страшне вбивство спробувала накласти на себе руки, але була доправлена до шпиталю в Маджіоре де і розповіла все поліції.

Красуня Ярослава приїхала в Болонью 15 днів тому. Тут вже жила і працювала її мати, з очима повними надій і сподівань на своє майбутнє. Там проживала також Тетяна, для неї майже тітка. Тетяна проживала разом зі своїм чоловіком, який правда кілька тижнів тому поїхав на Україну щоб продовжити візу. Дві жінки, дві товаришки, що мали дітей одного віку приїхали до Італії пару років тому з Дніпропетровська. Тетяна з чоловіком, залишивши на Україні сина студента, мама Ярослави сама.

З того часу як чоловік Тетяни поїхав на Україну жінка страждала від приступів депресії, багато курила і пила кави. Для розради покликала собі матір Ярослави, але та не змогла піти бо зі своїм новим коханим італійцем, мала йти робити покупки і тому замість себе послала дочку. Коли дівчина прийшла на квартиру до Тетяни то застала її у дивному стані і вирішила зателефонувати матері аби розповісти про це... Біля тринадцятої години мати була під дверима Тетяниної квартири. Дзвонила: але ніхто не відчиняв тоді вона сама дублікатом ключа відчинила двері і побачила страшну сцену... Ярослава лежала на землі мертва... Тетяна поранена, тим самим ножем яким вбила дівчину...

Доправлена в реанімаційне відділення госпіталю Маджоре після отриманої медичної допомоги Тетяня призналася. "Так, це я вбила, я. А зара хочу померти" - кричала вона поліцаям. В наступні дні коли жінка поправиться поліція продовжить розслідування, щоб зрозуміти мотиви цього жорстокого вбивства. Можливо депресія, котра поглибилася відсутністю чоловіка, можливо заздрість подрузі... Але якою би не була причина вона не вартувала того аби позбавити життя молоду дівчину, аби п'ятнадцятьма ударами ножа розшматувати раз і на завжди всі мрії і всі надії.

Джерело: E' TV
Переклад: Семен САФАТ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі