друкувати


"Фронт змін" Арсенія ЯЦЕНЮКА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-25 03:53:18
24 лютого в Івано-Франківську, в приміщенні кінотеатру "Люм’єр" відбулась презентація громадської організації – ініціатива Арсенія ЯЦЕНЮКА "Фронт змін".

Учасником презентації були депутати районної ради Володимир ВЕНГРИНЮК і Ярослав БАКАЙ. Слово – Володимиру ВЕНГРИНЮКУ:

- На презентацію прибули ініціатори створення "Фронту змін" із різних міст і районів нашої області. На форумі виступив і сам народний депутат Арсеній ЯЦЕНЮК. Він розповів про перспективи розвитку громадської організації, її завдання і стратегічні плани. Його короткий і змістовний виступ одразу дав відповіді на багато запитань. Вміння слухати присутніх і давати блискучі й вичерпні відповіді на їхні запитання стало переконливим доказом того, що перед нами - справді небайдужа до долі українців і своєї держави людина. Лейтмотивом виступу Арсенія ЯЦЕНЮКА було те, що громадська організація ніколи не буде політичним клубом для заробляння грошей, вона створюється серйозно і надовго. "Фронт змін" не буде ні з ким блокуватись у вирішенні перспективних політичних проектів. Підбір кандидатів буде прозорим і тривалим процесом, на який безпосередньо будуть впливати виборці.

У майбутньому планується, що громадська організація "Фронт змін" переросте у потужну, якісно нову політичну силу. "Фронт змін" є відкритою організацією, членом якої може стати кожен небайдужий до долі своєї держави. Як зазначив Арсеній ЯЦЕНЮК, так званим "політичним колобкам" не знайдеться місця у його політичній силі. Тож людям, які перебувають у органах виконавчої влади – якщо вони бажають стати членами громадської організації (у майбутньому – політичної партії), - доведеться зробити свій вибір. Найголовніше для ЯЦЕНЮКА – довіра до нього і до його політичної сили нас, громадян України. На першому місці завжди буде присутня ідеологія і мораль, а не особистісні бізнесові інтереси. Формування політичної сили повинно здійснюватись знизу до верху, а лідери осередків – для того, щоб бути справжніми лідерами – повинні довести це своїми конкретними діями, а найголовніше – результатами своєї роботи. Для Арсенія ЯЦЕНЮКА надзвичайно важливо: якщо хтось є справді кращим і сильнішим лідером, то нардеп готовий бути в його команді навіть 250-им.

Хотілось би, щоб "батьківщину" Арсенія ЯЦЕНЮКА на Коломийщині у його благородній справі представляли люди з небайдужим серцем, кмітливим розумом, справжні патріоти нашої держави.

Автор: Маґда НИКОЛИШИН, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі