друкувати


Кращий боксер світу відмовився від чемпіонського титулу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-25 12:11:52
Кращий боксер світу незалежно від вагової категорії Менні ПАКЬЯО відмовився від титулу чемпіона світу у легкій вазі за версією WBC. Філіппінець Менні ПАКЬЯО офіційно повідомив керівництво WBC про свою добровільну відмову від титулу цієї організації в легкій вазі у зв'язку з тим, що він більше не має наміру виступати в рамках цієї вагової категорії, і хоче провести поєдинок в першій напівсередній вазі проти британця Ріккі ХАТТОНА.

"Після поєдинку проти Оскара Де Ла ХОЙІ в рамках напівсередньої ваги я обговорив зі своєю командою подальший розвиток своєї кар'єри. В цілях розвитку своєї професійної боксерської кар'єри я маю намір продовжувати свої виступи в першій напівсередній вазі, зустрівшись 2 травня з Ріккі ХАТТОНОМ, — мовиться в офіційному листі ПАКЬЯО на адресу WBC.

Отже, цей лист є формальним повідомленням WBC про те, що я добровільно відмовляюся від титулу WBC в легкій вазі для того, щоб відкрити дорогу новому чемпіону і дати можливість добитися слави іншим боксерам легкої ваги".

Зазначимо, що новим володарем вакантного титулу WBC в легкій вазі стане переможець призначеного на 4 квітня бою між екс-чемпіоном світу в першій легкій вазі Едвіном ВАЛЕРО і мексиканцем Антоніо ПІТАЛУА, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі