друкувати


36 металевих бандитів не грабуватимуть більше прикарпатців

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 07:59:40
Не секрет, що ігровий бізнес завжди приносить власникам немалі прибутки. Адже бажаючих випробувати долю та раптово розбагатіти не бракує. Однак, не зважаючи на те, що охочих погратися на автоматах вдосталь, а обіг коштів доволі солідний, деякі підприємці не поспішають придбати ліцензію на надання послуг у сфері грального бізнесу. Так лише з початку цього місяця на Івано-Франківщині працівники податкової міліції вилучили 36 гральних пристроїв.

Навідавшись до одного з популярних в Івано-Франківську казино, податковим правоохоронцям довелося вилучити з залу 4 карточні столи та одну рулетку. Причина типова - відсутність ліцензії на право здійснення даним видом діяльності, та інших необхідних документів, що засвідчували б законність надання гральних послуг. Орієнтовна вартість описаного майна - чверть мільйона гривень. Ще один гральний заклад нашого міста, за тих самих обставин, позбувся 16 одноруких бандитів. Їх оцінили в 300 тис. грн.

Шанувальників азартних ігор вистачає і селах області. Так само як і тих, хто намагається підзаробити на людській слабкості. Відтак ще 6 гральних пристроїв податкові міліціонери вилучили в Городенківському районі та 9 - в Галицькому. В обох випадках у адміністраторів не було документів, що надавали б їм право займатися гральним бізнесом.

На разі усі 36 ігрових пристроїв описані та передані на відповідально-матеріальне зберігання. Подальшу долю металевих "нелегалів" незабаром вирішать слуги Феміди. Матеріали перевірок направлено до судових інстанцій, повідомляє відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області.

Обговорити на форумі