друкувати


Відбулась колегія Коломийської РДА

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 06:30:44
Під головуванням голови Коломийської райдержадміністрації Михайла Вінтоняка відбулась колегія райдержадміністрації.

Про програму соціально-економічного і культурного розвитку району на 2009 рік доповідала начальник управління економіки райдержадміністрації Любов Глушкова. Як зазначила доповідачка, головною метою розвитку є подальше нарощування економічного потенціалу, залучення інвестицій, покращення добробуту громадян, забезпечення конкурентноспосібної продукції, повідомляє Прес-служба РДА.

Обговорено питання про стан виконавської дисципліни в роботі з документами відділами, управліннями, іншими структурними підрозділами райдержадміністрації, сільськими, селищними радами за 2008 рік, підсумки із зверненнями громадян за 2008 рік відповідно до вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року № 109/2008 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування".

Одночасно відбулась нарада-семінар з сільськими, селищними головами, начальниками відділів і управлінь райдержадміністрації та районної ради, керівниками агроформувань на тему "Про дотримання чинного законодавства в роботі". На нараді йшлося про використання коштів транспортного збору, дотримання чинного законодавства про зайнятість населення, благоустрій населених пунктів району – виконання протоколу наради у першого заступника голови облдержадміністрації Ю.Бодоряка 10.02.2009 р. очікуване виконання сільських, селищних бюджетів за лютий 2009 року, виплату заробітної плати та розрахунки за спожиті енергоносії, Указ Президента України від 19.08.2008 року № 725/2008 "Про невідкладні заходи щодо захисту власників земельних ділянок та земельних часток (паїв), дотримання чинного законодавства при прийнятті рішень виконкомів сільських, селищних рад, розпорядження голови райдержадміністрації від 16.02.2009 р. № 60 "Про невідкладні заходи щодо підвищення готовності органів управління і сил цивільного захисту до дій під час можливої повені, пропуску льодоходу та паводків у 2009 році, проведення підсумкової наради за 2008 рік та з нагоди 50-річчя з дня створення громадських формувань з охорони громадського порядку.

На запитання сільських, селищних голів відповідали начальники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Обговорити на форумі