друкувати


День Захисника Вітчизни по-коломийськи

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 04:21:22
23 лютого 2009 року в МБК "Народний дім" в честь Дня захисника Вітчизни відбувся тематичний вечір "Служу українському народові", який організували за ініціативою відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики Коломийської міської ради та депутата міської ради – заступника директора політехнічного коледжу Оксани ЛОЇК студенти коломийського політехнічного коледжу.

На відміну від попередніх років, основною ідеєю проведення цього заходу стала зустріч військовослужбовців Коломийського гарнізону, працівників військкомату, ветеранів війни та Збройних Сил з допризовною молоддю міста. Заповнений зал Народного Дому юнаками-страшокласниками загальноосвітніх шкіл, гімназії та студентами вищих навчальних закладів мали змогу подивитися не тільки прекрасний, більш як двохгодинний концерт аматорів художньої самодіяльної творчості політехнічного, медичного, економіко-правового, права і бізнесу коледжів, індустріально-педагогічного технікуму, Коломийського навчального факультету Київського державного коледжу естрадно-циркового мистецтва, учасників театру поезії "Орфей" та Будинку школяра, але й поспілкуватися віч-на-віч з воїнами гарнізону, повідомляє Коломийська міська рада.

Після благословення свята духовними отцями УККЦ та УПЦ КП слово взяв секретар міської ради Ігор ГРАДІЛЬ. Він привітав присутніх з Днем Захисника Вітчизни і зачитав розпорядження про нагородження кращих військовослужбовців Коломийського гарнізону та викладачів предмету "Захист Вітчизни" Грамотами міського голови. Так, цієї відзнаки "За досягнуті успіхи у військово-патріотичному вихованні молоді, підготовці юнаків до військової служби та з нагоди Дня захисника Вітчизни" були удостоєні Геннадій АГАПОВ (політехнічний коледж), Богдан БУРДЯК (коломийська спеціалізована школа I-III ст.№1 ім.В.Стефаника), Олександр КАЛИНЧУК (коломийська спеціалізована школа I-III ст. №5), Олексій КОВАЛЬОВ (природничо-математичний ліцей).

"За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну та з нагоди Дня захисника Вітчизни" такими ж Грамотами нагороджені військовослужбовці гарнізону: заступник командира частини майор Віктор ТОРОВАТОВ, ст. л-нт Руслан БУРЛАЙ, ст. сержант за контрактом Руслан СЛЬОЗКІН (в/ч А 1267) та старші солдати за контрактом Зиновій ГІРАК та Іван ТИМОФІЙЧУК (в/ч А 0742).

Перед присутніми на вечорі виступили начальник ОМВК підполковник Олег ПАРХОМЕНКО, заступник командира частини з виховної роботи майор Олександр ВЕРСТЮК, батько солдата строкової служби та працівник апарату міської ради, ветеран Збройних Сил підполковник Микола РЕП’ЯХ, які закликали допризовників йти на службу в Збройні Сили, поступати навчатися у вищі військові навчальні заклади.

Обговорити на форумі