друкувати


Протягом минулої доби на Прикарпатті надійшла 21 заява про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 03:48:00
Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшла 21 заява і повідомлення про злочини, в тому числі 2 пограбування та 4 крадіжки. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 18 злочинів. Задокументовано 4 злочини у сфері економіки та по стільки ж злочинних проявів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Один раз з протиправного володіння вилучалася зброя.

У Косові співробітники міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні крадіжки. Два тижні тому у райцентрі зловмисник уночі, розбивши скло у вхідних дверях, проник до крамниці та викрав гроші. З’ясувалося, що 2 тисячі гривень таким чином поцупив 15-річний місцевий підліток. Гроші згодом витратив на власні потреби, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області .

Тим часом івано-франківська міліція встановила причетність раніше затриманого за вчинення злочину мешканця Долини до скоєння інших майнових посягань. Зокрема, виявилося, що 38-річний раніше судимий долинянин на початку лютого у маршрутному таксі викрав з сумочки пасажирки мобільний телефон та гаманець з 5 тисячами гривень.

Як крадіжка кваліфікуються й дії 28-річного жителя Верховинського району. Чоловіка напередодні затримали за кермом вантажівки, якою транспортувався ліс-кругляк без відповідних документів.

Надвірнянські оперативники викрили ще один наркопритон. Його облаштував у своєму помешканні 25-річний надвірнянець. У його квартирі правоохоронці виявили необхідне для виготовлення наркозілля приладдя, а також майже кілограм 300 грамів меленого маковиння.

А рожнятівська міліція учора надвечір затримала місцевого жителя, який мандрував між селами зі схованим обрізом мисливської рушниці. Звідки ця зброя у 31-річного рожнятівця та для чого молодик носив її при собі наразі з’ясовується.

Скоєння відразу двох злочинів інкримінується 40-річному івано-франківцеві, діяльністю якого зацікавилися місцеві міліціонери. Виявилося, що, по-перше, чоловік торгував неліцензійною аудіовізуальною продукцією – у нього вилучено 323 компакт-диски з явними ознаками контрафактності. До того ж серед його краму виявилися взірці порнографічного змісту. Задокументовано факт збуту п’яти таких дисків.

Протягом минулої доби трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина отримала травми.

Обговорити на форумі