друкувати


"Давня світлина" ожила в музеї історії міста Коломиї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 03:34:13
У номінації "Найдавніше фото" переможцями стали: Павло Андрушко з Верхнього Вербіжа, Марія Піддубрівна з Годи-Добровідки, Наталія Гарасим'юк з Королівки.

У номінації "Найцікавіша розповідь" найкращими визнано Степана Гойванюка з Коломиї, Миколу Сербенюка з Товмачика й Оксану Крохмалюк із Коломиї.

І в номінації "Історична подія" перемогли світлини Петра Дем'янюка з Коломиї, Ганни Косюк із Молодятина та Василя Андріїва з Великого Ключева.

Головний редактор "Вільного голосу" Ольга Гаврилюк привітала учасників конкурсу та оголосила переможців. Особливо варті відзнаки наукові працівники музею на чолі з директором Михайлом Арсаком, котрі фахово облаштували експозицію світлин, видрукованих у збільшеному форматі.

Важливість акцій, які проводить "Вільний голос", відзначив і начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю апарату Коломийської райдержадміністрації Іван Григорійчук, повідомляє Прес-служба РДА.

Спонсорами виступили райдержадміністрація – в особах голови РДА Михайла Вінтоняка і його заступника Мирослава Мацьківа, начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Федор, завдяки яким переможці в трьох номінаціях отримали подарунковий набір друкованих видань про Коломийщину.

Бажаючі мають змогу переглянути в даний час виставку, яка знаходиться в музеї історії міста Коломиї.

Обговорити на форумі