друкувати


Ющенку послали… труну

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-24 09:03:01
23 лютого вулицями Івано-Франківська проїхався кортеж автомобілів. Зупинилася біля приміщення обласного відділення Нацбанку. На одній з автівок везли труну з написом "Конституційні права" та "Малий і середній бізнес". Таким чином протестували молоді прикарпатські бізнесмени, які об’єдналися в Народний Антикризовий Спротив.

За словами голови об’єднання Віктора Неміша, активісти новоствореної структури не належать до жодної політичної партії і не хочуть ні з ким співпрацювати. Протестувальники вимагали від влади скасувати рішення, що дозволяє банкам забирати заставне майно без дозволу, визначити перелік видів діяльності та категорій громадян, які постраждали від кризи, та надати їм відповідний статус. Незадоволені сучасною фінансово-економічною ситуацією написали відповідного листа до Президента, Прем’єра, міського голови Івано-Франківська, голів ОДА й обласної ради. Якщо через п’ять днів на їхнє звернення не буде ніякої реакції молоді бізнесмени погрожують розбити біля будинку ОДА наметове містечко та оголосити безтермінове голодування.

А труну з автомобілем незадоволені сучасною фінансово-економічною ситуацією вирішили відправити до президентської резиденції "Синьогора", де саме відпочивав та святкував День народження глава держави. Подібні акції відбулися у Львові, Миколаєві, Донецьку та Києві. В Івано-Франківську до пікетувальників ніхто навіть не вийшов.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі