друкувати


Кам'янець-Подільський запрошує на відкриття туристичного сезону

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-23 05:11:27
Кам'янець-Подільський - одне з найстаріших міст України. Місто з унікальним архітектурно-природним ансамблем, завдяки якому воно вписано до Історії, як неприступна фортеця та входить до числа "7 чудес України". Територія міста знаходиться в межах одного з найбільших в Європі національних природних парків "Подільські Товтри", який також визнано одним з "7 природних чудес України". Фестивалі, що проводяться в Кам'янці-Подільському стали популярні і приваблюють тисячі туристів і не тільки з України. Цікаві різнопланові програми, які пропонують туристичні організації міста, вдало поєднують відпочинок в Кам'янці-Подільському із заміським природним та рекреаційним потенціалом.

Саме тому початок туристичного сезону для міста є дуже важливою подією, а його офіційне відкриття сприймається як захід, який консолідує досвід та інновації в туристичній сфері, презентує Кам'янець-Подільський - туристичний на всеукраїнському та міжнародному рівнях, повідомляє My Rivne.

Як правило, гостями та учасниками Відкриття туристичного сезону в Кам'янці-Подільському є: представники державних, регіональних та муніципальних органів влади; представники туристичного бізнесу України та країн Європи (Польщі, Литви, Білорусі, Молдови, Словаччини, Італії, Іспанії, Чехії); представники освітніх та культурних закладів, які спеціалізуються на туризмі; представники засобів масової інформації; та інші, кому не байдужий розвиток та популяризація туризму в Україні.

В Кам'янці-Подільському 3-4 квітня з 18.00 до 22.00 години буде безкоштовний вхід до усіх музеїв міста.

Для участі в Відкритті туристичного сезону в Кам’янці-Подільського надсилайте свої заявки: Оксана Ладоренко: +380976726189, ladoks@gmail.com

Обговорити на форумі