друкувати


І знову закручують крани

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-20 03:31:10
Володимир КУПЧАК, голова правління ВАТ "Івано-Франківськгаз" заявив про надзвичайну ситуацію, що загрожує обмеженням газопостачання усім споживачам Івано-Франківщини.

Від імені підприємства було розіслано листи голові ОДА Миколі ПАЛІЙЧУКУ, заступнику голови правління НАК "Нафтогаз України" та міському голові Івано-Франківська Віктору АНУШКЕВИЧУСУ. Пан КУПЧАК нагадав, що Івано-Франківськтеплокомуненерго не отримало лімітів газу на лютий. Заборгованість підприємства перед газовиками наразі становить 41 мільйон гривень. Причому з кожним днем збільшується.

А кілька днів тому було самовільно зірвано пломби та поновлено газопостачання на кількох котельнях обласного центру Прикарпаття. Пан КУПЧАК попереджає, що це може призвести до техногенних аварій і вимагає від міських тепловиків припинити позаплановий та самовільний відбір газу. Найближчими днями працівники ВАТ "Івано-Франківськгаз" мають намір примусово відключити газо в усіх котельнях міста. Спостерігати за процедурою відключення мають представники ОДА.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі