друкувати


Протягом минулої доби надійшло 20 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-20 01:19:12
Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ краю надійшло 20 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 4 крадіжки, один випадок хуліганства. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 15 злочинів. Задокументовано по одному злочину, пов’язаному з незаконним обігом наркотиків та зброї. У сфері економіки викрито 4 злочини.

Співробітники надвірнянської міліції за підозрою у скоєнні пограбування затримали молодого місцевого мешканця. Як виявилося, 18-річний надвірнянець наприкінці грудня у райцентрі силоміць відібрав у перехожої жінки сумочку з двома мобільними телефонами. Зараз правоохоронці перевіряють причетність затриманого юнака до інших протиправних посягань, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

В Калуському районі працівники міліції спіймали "на гарячому" кількох жителів одного з сіл, коли ті намагалися вчинити крадіжку. По обіді четверо односельчан віком 30-35 років спробували поцупити металеві балки з території підприємства, але через втручання міліціонерів зазнали невдачі. У затриманих зловмисників вилучено речові докази та знаряддя вчинення злочину.

Тим часом в обласному центрі розкрито крадіжку, скоєну тиждень тому. Невідомець викрав з салону автомобіля гроші та документи господаря. У вчиненні цього злочину міліція має грунтовні підстави підозрювати 27-річного уродженця та мешканця іншої держави. Щодо затриманого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

В одному з населених пунктів Тлумацького району виявлено факт незаконного зберігання зброї. У 29-річного місцевого мешканця міліціонери вилучили обріз двоствольної мисливської рушниці, з яким той розгулював селом. Походження та наміри щодо застосування цієї зброї наразі встановлюються.

Калуські міліціонери напередодні припинили функціонування підпільної точки з продажу фальсифікованого спиртного. Її влаштував за місцем свого проживання 38-річний житель району. У його будинку виявили підготовлені до збуту пляшки зі спиртовою сумішшю сумнівної якості.

Минулої доби на автошляхах області трапилося 2 дорожньо-транспортних пригоди, внаслідок яких одна людина загинула та одна отримала травми. Зокрема, на Коломийщині водій вантажівки скоїв наїзд на пенсіонерку, заподіявши їй смертельні тілесні ушкодження, і з місця події утік. Вжитими оперативно-розшуковими заходами водія невдовзі розшукали та затримали. Обставини ДТП з’ясовуються.

Обговорити на форумі