друкувати


Луцьк: На часі стратегічний план розвитку міста

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-20 09:30:37
У Луцьку триває робота з розробки стратегічного плану розвитку міста, який охоплюватиме всі сфери його життєдіяльності. План складатиметься з трьох модулів: економічного розвитку міста; гуманітарного розвитку міста та інфраструктури міста.

На сьогодні керівниками Луцька та представниками територіальної громади у співпраці з проектом «Економічний розвиток міст» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) уже створено стратегічний план економічного розвитку міста, повідомляє Офіційний сайт Луцької Міської Ради.

Для розробки цього плану було створено Експертний комітет із представників місцевих підприємств, приватних підприємців, представників навчальних закладів, органів місцевого самоврядування та інших установ. Відтак, для створення експертних комітетів щодо формування стратегічних цілей гуманітарного напрямку та розвитку інфраструктури міста запрошуємо представників громади міста, політичних та громадських організацій, молодь, фахівців із вказаних напрямків до активної співпраці у розробці проекту цього плану. З метою формування експертних комітетів пропозиції щодо кандидатур їх членів приймаються до 1 березня 2009 року.

Ми хотіли б знати Ваше бачення вирішення існуючих актуальних проблем та розвитку майбутнього міста. Зокрема:

- проблеми розвитку гуманітарної та соціальної сфери;

- проблеми ринку праці;

- проблеми розвитку інфраструктури міста;

- розвиток партнерських відносин між владою і громадськістю та інших.

Свої побажання і пропозиції Ви можете надсилати на e-mail: econom@lutskrada.gov.ua, tjakovlev@lutskrada.gov.ua або за адресою: м.Луцьк, вул.Богдана Хмельницького, 19, каб. 220, 222. Контактний телефон/факс: 8 0332 777 930, 777 933, 777 934.

Обговорити на форумі