друкувати


Інформаційний випуск "Події дня", 18 лютого

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-19 11:09:07
Летальний випадок на Коломийському центральному ринку. Біля аптечного кіоску померла 55-річна жінка. Очевидці у всьому звинувачують швидку допомогу. Вони кажуть, що очікували на карету більш як півгодини. У медиків своя точка зору на інцидент.

У Коломиї впіймали молодиків, які розповсюджували наркотичні речовини. В двох випадках правоохоронці вилучили у затриманих марихуану. Працівники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотичних речовин Коломийського міського відділу спільно з працівниками УМВС області 17 лютого близько 20:00 години затримали двох осіб, які мали при собі наркотики. Детальніше розповість представник міліції Роксана Баранська.

В недавній дорожньо-транспортній пригоді, в якій загинуло четверо людей, винні алкоголь та швидкість, - встановила експертиза. Але ні людські жертви, ні високі штрафи не лякають водіїв, що полюбляють перехилити чарку – вже за останні два дні працівники ДАІ затримали за кермом шістьох осіб напідпитку.

Майбутні бухгалтери практично вивчали свою професію. У Коломийській оДПІ їм надали всі можливості для цього. Працівники кожного структурного підрозділу ознайомили початківців з азами податкової служби. Студентам економіко-правового коледжу організували день відкритих дверей: провели екскурсію, розповіли про створення та розвиток податкової служби, прочитали лекцію "Податкова система України".

До уваги платників податків! Коломийська оДПІ нагадує, що 19 лютого - останній день сплати:
• податку на прибуток підприємств за 2008 рік;
• частини чистого прибутку (доходу), який належить сплаті до держбюджету за 2008р.;
• податку на додану вартість за 4 квартал 2008 року;
• інших податків і зборів згідно діючого законодавства.

Постанову про порядок прийняття в експлуатацію закінченого будівництва видав Кабінет Міністрів. Вона вийшла на заміну постанови, яку вже достеменно знали забудівники. Новий порядок запроваджено із 1 січня 2009 року і несе в собі чимало змін. До речі, вони стосуються не лише індивідуальних забудівників, а й представників органів влади, які досі були організаторами комісії по прийняттю збудованого об'єкта. Детальніше про зміни в законодавстві дивіться у п'ятницю о 19:30 в програмі "Коломийські реалії".

120 років. Такий вік найстаршої світлини, що брала участь у конкурсі від газети "Вільний голос". Його підсумки підбивали у музеї історії міста. На нагородження запросили всіх учасників акції. Жоден з них не пішов додому без призу. Побували на заході і наші журналісти.


Джерело: Телерадіокомпанія "НТК"
Обговорити на форумі