друкувати


Сьогодні Шахтар приймає Тоттенхем

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-19 10:57:44
Сьогодні донецький "Шахтар" і лондонський "Тоттенхем" проведуть перший матч 1 / 16 Кубка УЄФА. Початок гри о 20:45, пряма трансляція на ТРК "Україна". Перед сьогоднішнім матчем головним кадровим питанням для Мірчи ЛУЧЕСКУ залишається воротарське.

Кого вибере тренер - ледь відновившогося після травми Андрія ПЯТОВА, "на нуль" відстоявши у збірній України проти сербів Рустама ХУДЖАМОВА або Богдана ШУСТА, який з воротарів команди провів більше всього ігрового часу на зимових спарингах? Сам тренер заявив на прес-конференції, що вирішить це тільки в день гри.

Троє гравців з різних причин сьогодні не зможуть допомогти команді. Нері КАСТІЛЬО травмувався в матчі за збірну Мексики і повернеться на поле тільки через місяць, а Олексій ГАЙ отримав пошкодження позавчора на тренуванні. Захисник Томаш ХЮБШМАН пропустить перший матч через дискваліфікацію.

Дивлячись на склад "Тоттенхема" не можливо повірити, що ця команда знаходиться на 16-му місці в англійській Прем'єр-лізі і від зони вильоту її відділяють лише два очки. З таким складом, як у лондонців, вести боротьбу за виживання, як мінімум, соромно.

З приходом на посаду головного тренера Харрі РЕДНАППА, здавалося, гра команди налагодилася (10 очок у чотирьох матчах), однак потім невдачі знову почали переслідувати команду і "шпори" знову скотилися в підвал турнірної таблиці. Успішним можна назвати хіба що виступ команди в Кубку Ліги, де лондонці пробилися у фінал.

Не варто також забувати, що в матчах Кубка УЕФА Харрі РЕДНАПП не зможе розраховувати на новачків - Джермейн ДЕФО та Роббі КІНА, придбання яких було розраховано винятково для "внутрішнього користування", а також Ведрана ЧОРЛУКУ та Романа ПАВЛЮЧЕНКА.

Раніше команди на європейській арені не зустрічалися, а "Тоттенхем" ще ні разу не грав з представниками України, повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі