друкувати


Life:) переходить на похвилинну тарифікацію

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-18 11:43:22
Оператор мобільного зв'язку Life:) вводить похвилинну тарифікацію для більшості своїх тарифних планів з 23 лютого 2009 року. Зокрема, зміни торкнуться таких тарифів як "Вільний Life:)", "Супер Life:)", "Life:) Легкі гроші", "Простий Life:) класичний", "Life:) Platinum" і DCC.

Як повідомили у прес-службі Life:), компанія пішла на такий крок у зв'язку зі змінами ситуації на ринку зв'язку. "Компанія йде на такий крок у зв'язку з мінливою кон'юнктурою ринку і тими тенденціями, які останнім часом на ринку визначилися в плані перегляду вартості послуг зв'язку", - прокоментувала цю ситуацію начальник відділу зовнішніх зв'язків Life:) Надія ЛУБНІНА.

Сьогодні Life:) є одним з найбільш активно ростуть мобільних операторів в Україні. За підсумками грудня компанія наростила абонентську базу на 250 тис. чоловік.

"Астеліт" надає послуги стільникового зв'язку в стандарті GSM 1800 під торговою маркою Life:) з січня 2005 року. За офіційними підсумками грудня 2008 року, оператор обслуговує 11 млн. 230 тис. чоловік, повідомляє META.

Обговорити на форумі