друкувати


Райффайзен Банк Аваль звільняє співробітників

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-17 03:27:23
Райффайзен Банк Аваль (Київ) (ПФТС: BAVL) може на 10% скоротити чисельність персоналу в ході реструктуризації організаційної структури, повідомили в прес-службі кредитно-фінансової установи.

"З метою оптимізації діяльності банку, потреба в якій була викликана глобальною фінансовою кризою, керівництво Райффайзен Банку Аваль, починаючи з листопада 2008 року, проводить реструктуризацію організаційної структури фінансової установи. Очікується, що в результаті цього чисельність персоналу, який безпосередньо не задіяний в обслуговуванні клієнтів , скоротиться на 10% ", - сказав представник прес-служби.

За його словами, до теперішнього часу реструктуризація організаційної структури банку практично завершена. Як зазначив співрозмовник агентства, банк забезпечує виконання всіх вимог щодо соціального захисту скороченого персоналу відповідно до законодавства України. Він також підкреслив, що Райффайзен Банк Аваль продовжує працювати в звичайному режимі, виконуючи всі зобов'язання перед акціонерами, партнерами, клієнтами і персоналом.

ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" (раніше - банк "Аваль") засновано в 1992 році. Найбільшим акціонером банку на 1 січня 2009 року був Raiffeisen International Bank-Holding AG (95,93%). Згідно з даними Нацбанку України, на 1 січня 2009 року за розміром загальних активів (65362 млрд грн) Райффайзен Банк Аваль займав 2-е місце серед 182 банків, повідомляє УНІАН.

Обговорити на форумі