друкувати


МТС Україна:по кризі - Антикризовим тарифним пакетом

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-17 02:21:12
МТС-Україна, дочірна компанія ВАТ "Мобільні ТелеСистеми", оголошує про запуск соціального тарифу "Антикризовий" для контрактних абонентів, на який можна підключитися з 15 лютого по 31 травня 2009 року.

Так, з 15 лютого по 31 травня 2009 р. контрактні абоненти МТС бізнес-сегмента, які переводяться з корпоративної форми обслуговування на приватну, а також нові абоненти, які візьмуть участь у спеціальній акції, можуть підключитися до тарифу "Антикризовий", і скористатися низкою переваг, значно заощаджуючи особистий бюджет.

Переваги тарифу "Антикризовий":

без абонплати;
без плати за з'єднання;
безкоштовні дзвінки на два номери в рамках послуги "Моя сім'я";
можливість підключення до послуги "Моя Сім'я" одного номера іншого мобільного оператора Украіни;
єдина вартість дзвінків на всі напрямки в межах України - 50 коп.

"Запускаючи тариф "Антикризовий", ми намагалися зробити так, щоб у непростий час, наші існуючі бізнес-абоненти та нові контрактні абоненти могли зберегти свій активний профіль спілкування, незважаючи на можливе зниження рівня доходів. Таким чином, ті люди, хто тим чи іншим чином втратили переваги корпоративного зв'язку або втратили роботу, можуть зберегти номер свого телефону та вигідно користуватися перевагами контрактних тарифів МТС. Тому, ми впевнені, що тариф "Антикризовий" - це найкраще антикризова пропозиція на ринку, яка дозволить абоненту активно спілкуватися, не звертаючи увагу на важку економічну ситуацію. Ця нова пропозиція є прямим продовженням нашої стратегії "народні тарифи – преміальна мережа", - зазначила керівник відділу по зв'язках з громадськістю МТС-Україна Вікторія РУБАН.

Нові абоненти можуть підключитися до тарифного пакету "Антикризовий" в фірмових магазинах МТС за умови пред'явлення відривного купона. Існуючі ключові абоненти МТС в період дії пропозиції можуть безкоштовно перейти на новий тариф, звернувшись в групу по роботі з ключовими абонентами, повідомляє Donbass.ua .

Обговорити на форумі