друкувати


За участю Беркута і Грифона

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-17 12:38:22
Під час оперативно-профілактичного відпрацювання міста та району сьомого лютого працівниками міськвідділу за участю бійців "Беркута", "Грифона" і внутрішніх військ виявлено 35 адмінправопорушень. Серед них: дрібне хуліганство, перебування в громадських місцях у нетверезому стані, непокора працівникам міліції, порушення правил проживання іноземцями, керування ТЗ без відповідних документів та в стані алкогольного сп’яніння.

Працівники відділення по боротьбі з економічною злочинністю задокументували факт демонстрування, запису та реалізації з порушенням авторських прав аудіовізуальної продукції 29-річним приватним підприємцем, жителем м. Коломиї, у комп’ютерному клубі. Зокрема, перегляду 10 фільмів з ознаками порнографічного змісту та понад 450 аудіовізуальних творів з порушенням авторських прав. З місця події вилучено сім системних блоків комп’ютерів.

У чергову частину надійшла заява жительки м.Коломиї, 1986 р.н., про те, що третього лютого, о 10.00 год., у м. Коломиї в магазині, де вона працює, невідома особа викрала її мобільний телефон. Проведеними пошуковими заходами працівниками СДІМ ст. лейтенантом Ігорем ГАВРИЛЮКОМ та лейтенантом Андрієм ДУТЧАКОМ встановлено, що крадіжку скоїв 48-річний житель м. Коломиї, непрацюючий, раніше судимий.

Також дільничними інспекторами міліції під час відпрацювання встановлено та затримано жителя Коломийського району, 1975 р.н., який 10 січня незаконно проник у будинок 52-річної жительки району, звідки викрав 54 старовинні монети. За фактом проводив перевірку ст. лейтенант міліції Ярослав ГРАБОВЕЦЬКИЙ.

Автор: Володимир СМІХ, начальник Коломийського МВ УМВС, підполковник міліції
Вільний Голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі