друкувати


Кожне 20-те порушення ПДР – керування в нетверезому стані

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-17 11:18:33
Державтоінспекція Івано-Франківщини звертає увагу водіїв транспортних засобів на неухильне дотримання правил дорожнього руху, тим паче за складних погодніх умов. Слід врахувати, що на різних відрізках різний стан покриття дороги. Відтак основною вимогою є правильний вибір швидкості руху і особлива уважність під час здійснення обгону.

Нехтування цими вимогами, на жаль, призводить до катастрофічних наслідків. Учора надвечір на дорозі в Коломийському районі внаслідок зіткнення двох автомобілів на місці пригоди загинули четверо людей – водій і троє пасажирів "Жигулів". За попередніми даними, водій іншої машини невдало обрав момент для здійснення обгону, відтак "Опель-Омега" опинилася на смузі зустрічного руху і зіткнулася з зустрічною автівкою. Таким чином внаслідок однієї аварії загинуло людей більше, аніж за півтора місця цього року.

Працівники міліції також стурбовані дедалі більшою кількістю водіїв, які дозволяють собі кермувати в нетверезому стані. За останній час щодоби на дорогах області співробітники ДАІ реєструють від 20 до 30 фактів перебування за кермом напідпитку, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі