друкувати


Свято в коломийському ліцеї

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-16 01:27:48
У Коломийському ліцеї є такі учні та вчителі, які на предметних олімпіадах показали свої здібності переважно з природничо-математичних дисциплін.

Учень 11 класу Юрій Геник вже третій рік захищає наше місто в області на олімпіаді з трудового навчання (вчитель В.Кравчук), другий рік ліцеїст 2 курсу Юрій Дмитрук показував свої знання в області на олімпіаді з фізики та математики (вчителі У.Дмитрук та Н.Гавука). Вперше випробовували свої знання в області ліцеїстка 2 курсу Аліна Панчошак — з географії та хімії (вчителі І.Якуб’як та Л.Гулик); ліцеїсти 1 курсу Михайло Балух — з фізики (вчитель У.Дмитрук) і 10-класниця Ірена Матейчук — з біології (вчителька О.Бонарєва).

Щоб відзначити переможців олімпіад, у природничо-математичному ліцеї відбулося свято "Віват переможцям", яке провели ліцеїсти 1 курсу фізико-математичної групи. Директор ліцею Лариса Іваськів нагородила переможців ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад та вчителів, які підготували їх. Запрошені на свято батьки одержали подяки за виховання і навчання своїх дітей.

Від батьків учнів, які брали участь у ІІІ етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, хочемо подякувати батькові учня нашого ліцею М.Балуху за надання транспорту для перевезення обдарованих дітей на олімпіаду до Івано-Франківська та спонсорам свята Т.Будеркевичу, М.Ласійчуку, Р.Дмитруку, Н.Штефюк.

Автор: Уляна ДМИТРУК, куратор фізико-математичної групи І курсу
Джерело: Вільний голос для Коломия ВЕБ Порталу
Обговорити на форумі