друкувати


Тіло покійного капітана суховантажу Faina залишилося в Момбасі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-13 01:46:17

У київському аеропорту приземлився літак з членами екіпажe судна Faina. Раніше в аеропорт разом з родичами моряків прибув президент України Віктор ЮЩЕНКО, щоб зустріти моряків.

На борту літака окрім українських моряків знаходяться також два громадяни Росії. Про це в аеропорту Бориспіль повідомив радник-посланник посла РФ в Україні Всеволод ЛОСКУТОВ. Він відзначив, що це моряк і виконуючий обов'язки капітана судна. При цьому він відзначив, що не володіє інформацією з приводу стану здоров'я моряків. Росіяни сьогодні ввечері вилетять на батьківщину.

Тіло покійного капітана суховантажу Faina росіянина Володимира КОЛОБКОВА залишилося в Момбасі і буде відправлено на батьківщину окремим рейсом, повідомив в п'ятницю завідувач консульським відділом при посольстві РФ в Кенії Армен ПОПОВ.

"Тіло капітана поки залишається в Момбасі і буде відправлено до Санкт-Петербурга окремим рейсом", - сказав він.

ПОПОВ додав, що в даний час російська сторона спільно з агентами власника Faina займається пошуком найближчого рейса, який погодиться взяти на борт "груз 200". З цієї причини консул не зміг уточнити, яким саме маршрутом тіло капітана буде доставлено до Росії, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі