друкувати


Київ: 14 лютого Godskitchen Urban Wave об'єднає серця

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-12 12:01:30

Хедлайнер - Армін Ван Бюрен (Armin Van Buuren)! Urban Wave і ВИРУС Music підготували неймовірний сюрприз до Дня всіх закоханих! Всіх чекає ідеальне поєднання "Godskitchen Urban Wave-Транс-Любов", яке в повній мірі здатний розкрити лише артист з відкритим серцем і Ангельської харизмою...

Багато хто вже здогадався, що хедлайнером першого Godskitchen Urban Wave 2009, кращого електронного фестивалю України, стане діджей №1 у світі - Армін Ван Бюрен (Armin Van Buuren)! Компанію йому складе Блейк Джаррел (Blake Jarrell), від якого також варто очікувати приголомшливий виступ.

Всі, хто був хоча б на одній Кухні Богів, можуть уявити собі якісну організацію, багату сцену, світлові інсталяції, найчистійший звук, який підсилює енергію музики та фірмову атмосферу преміального фестивалю Godskitchen Urban Wave. Уявили? А тепер помножте все це на два! Фестиваль обіцяє бути самим особливим з усіх раніше проведених Godskitchen Urban Wave, повідомляє сайт фестивалю.

Напередодні широкого анонсування, з 18 по 22 грудня, власники Urban Wave Community Card провели опитування, в якому пропонувалося вгадати хедлайнера наступного Godskitchen Urban Wave. Незважаючи на підказки, більшість з учасників опитування все-таки слабо вірили, що Армін Ван Бюрен (Armin Van Buuren) знову відвідає Україну. Але, на радість багатьох тисяч любителів якісного відпочинку, це таки трапиться!

Перший з фестивалів Godskitchen Urban Wave 2009 року буде самим романтичним, зі всіх рейвів, які коли-небудь були Європі! Зверніть увагу на спеціальні пропозиції від міського хвиль для всіх закоханих.

Urban Wave Love Entrance - спеціальний, окремий вхід для закоханих пар, у яких вже є квиток на фестиваль. Відчуйте особливу магію Godskitchen Urban Wave 14 лютого, починаючи вже з входу. Щоб потрапити на територію фестивалю разом зі своєю коханою людиною через Urban Wave Love Entrance, крім квитків необхідно взяти собою пропуск - власноруч зроблене серце. Це може бути будь-який прояв креативу, без обмеження твоєї фантазії. Головне - оформити виріб у вигляді серця. Також на "любовному вході" можна пред'явити готові серця, що з 9 лютого безкоштовно видаються в Godskitchen Urban Wave Sales Point: Київ, ТЦ Глобус, перша лінія, мінус перший поверх.

Urban Wave Love Bar - це зона романтичних коктейлів, світлої музики та атмосфери свята Дня всіх закоханих. Головна прикраса Urban Wave Love Bar’a - це, звичайно, довга барна стійка, за якою в ніч фестивалю відбудеться не одна сотня приємних знайомств і душевних діалогів. У цій зоні відвідувачам буде надано танцпол, а також місця для відпочинку. За музичне наповнення відповідають діджеї, відомі своїми вподобаннями до веселої хаус-музиці. Urban Wave Love Bаr буде розташований на другому поверсі третього павільйону МВЦ.

Флешмоб: одночасний поцілунок! Тисячі активних фанів фестивалю Godskitchen Urban Wave готують цікавий флешмоб - одночасний поцілунок під трек Армін Ван Бюрена (Armin Van Buuren) "In and Out of Love"!

Ідея флешмоба і, власне, вся робота по збору людей навколо одночасного поцілунку належить дуже ініціативної дівчині. На TopDJ.ua вона відома як Aurora Borealis. Urban Wave, як проект, що дає молодим та активним міським жителям можливість проявити себе, підтримують цю ініціативу і радять всім приєднатися до флешмобу: коли заграє цей трек "In and Out of Love", обніми кохану людину і міцно поцілуй. На фестивалі є всі шанси побити цей рекорд одночасного поцілунку в Україні, зараз це поцілунок 2745 пар. Видовище буде неймовірне!

Urban Wave дякує Ірині (Aurora Borealis) за те, що вона особисто доклала зусиль до того, щоб свято Godskitchen Urban Wave стало ще душевнішим. Одними лише словами Urban Wave не обмежується і дарує Ірині заповітний квиток на фестиваль! Її ініціатива - це найяскравіший приклад того, що одна людина може зробити дуже багато. Головне, вірити в свої сили і послідовно, крок за кроком, йти до своєї мети.

P.S. Фестиваль також відвідають і клабери Прикарпаття. Лише з Коломийщини, за попередніми даними, очікується не менше 120 чоловік.

Автор: Олег БОРОДАЧ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі