друкувати


Протягом доби на Прикарпатті надійшло 27 повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-11 03:00:55

Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ краю надійшло 27 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 7 крадіжок, два факти незаконного заволодіння автотранспортними засобами, 3 шахрайства та 2 випадки хуліганства. Водночас міліція розкрила 23 злочини. Задокументовано 2 злочини у сфері незаконного обігу наркотиків та 3 злочинних прояви економічного спрямування.

В Івано-Франківську працівники міліції напередодні увечері затримали молодика, який намагався скоїти крадіжку. Як виявилося, 28-річний житель Коломиї проник зі злочинними намірами до салону чужої автівки, але був спійманий на місці вчинення злочину. Згодом з’ясувалося, що ця особа причетна до при +наймні ще двох схожих посягань, скоєних місяць тому.

Городенківська міліція встановила особу підозрюваного у крадіжці мобільного телефона. Як виявилося, майном односельця в приміщенні крамниці таємно заволодів 26-річний місцевий мешканець.

А в Долинському районі за підозрою у крадіжці затримано дівчину. Жителька одного з сіл наприкінці січня поцупила у відвідувача кафе чималу суму грошей. Однак повернути викрадене потерпілому наразі не можливо, оскільки зловмисниця відразу ж витратили здобуті злочинним шляхом кошти.

Працівники рожнятівської міліції викрили факти порушення встановлених правил обігу медичних сильнодіючих препаратів. В одній з приватних аптек, як виявилося, не належним чином здійснювалися зберігання, облік та відпуск медикаментів зазначеної категорії. З аптечного закладу вилучено значну кількість медичних препаратів, що реалізуються лише за відповідними рецептами.

Тим часом на Верховинщині міліціонери виявили самовільну рубку лісу місцевим мешканцем. Як з’ясовано, 25-річний верховинець на власний розсуд зрубав шість смерек, заподіявши збитків на суму майже 20 тисяч гривень.

В одній дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася минулої доби, одна людина отримала травми, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі