друкувати


На "чортове" колесо до села Маркови

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-11 11:20:21

На околиці села Маркова Богородчанського району з’їжджаються люди з багатьох сіл, аби подивитися на місцеву дивовижу - дитячий міні-парк відпочинку, споруджений руками місцевого майстра Михайла Мариновича.

Частина села, де мешкає умілець, люди здавна назвали Горою. Зараз тут чимало новобудов. Живуть молоді сім’ї, у яких чимало діток. Спочатку пан Михайло зробив кілька гойдалок для своїх трьох внуків, але, коли почали приходити їхні друзі, а згодом малеча з цілого села, майстер не забороняв їм гратися. Навпаки ще доробив кілька нехитрих відпочинкових атракцій. Чоловік радів, що діти не бешкетують, а мають місце для гри та розвиваючих спортивних ігор.

Наразі у Маркові є гірки, лавочки, каруселі, турніки для дорослих та дітей. Найбільше тішить відвідувачів чортове колесо, що має четверо сидінь та піднімає відпочивальників на п’ять метірв заввишки. Його пан Маринович зробив за кілька днів. Свій міні дитячий відпочинковий комплекс сільський умілець акуратно обгородив та обсадив деревами. Мовить, що за кілька років тут буде справжній великий парк, і не треба буде їхати за розвагами у місто.

Автор: Галина ПЛУГАТОР, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі