друкувати


Сhery створить чотири нових бренди

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-11 11:05:57

Chery планує розподілити свій зростаючий модельний ряд між чотирма окремими брендами, які будуть продавати автомобілі під різними логотипами. Китайський автовиробник почне впроваджувати ці плани в життя вже з квітня. Про це представник Chery Цзин БО повідомив виданню Automotive News Europe.

"Ми повинні розділити бренди, щоб охопити різні сегменти ринку, оскільки кількість наших моделей стрімко росте", - сказав Цзин БО.

Лінійка Chery включає 9 легкових автомобілів, один комерційний та один мінівен. На сьогоднішній день всі вони продаються під брендом Chery з відповідним логотипом. За словами Цзин БО, ця ситуація почне мінятися вже з квітня цього року.

Для початку китайський автовиробник розділить свою продукцію на три категорії: легкові автомобілі, комерційні автомобілі, а також мінівени. Потім пасажирські автомобілі будуть розділені на звичайні і преміум-моделі. На основі цієї класифікації виникне чотири окремих бренди. Під маркою Chery залишаться звичайні легкові автомобілі, у той час як комерційні автомобілі будуть випускатися під брендом Karry. Назви двох інших брендів будуть озвучені трохи пізніше.

Для здійснення своїх планів у Chery є серйозна підмога. Лише протягом нинішнього року автовиробник планує запустити 15 нових та оновлених моделей. Цзин БО згадав, що у кожного з чотирьох брендів буде що показати публіці, але деталей зволів не розкривати, повідомляють Подробности.

Обговорити на форумі