друкувати


МТС підвищив плату за з`єднання та вартість SMS

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-11 10:27:00

Другий за розміром у країні оператор "МТС-Україна" оголосив про підвищення плати за з'єднання і вартості SMS-повідомлень. Плата за з'єднання з 15 лютого буде підвищена з 27 коп. до 33 коп. Вартість SMS в межах України зросте до 39 коп. (раніше складала 30-37 коп.), а на номери зарубіжних операторів – до 1 грн. (70-75 коп).

У "МТС-Україна" підкреслили, що у абонентів є альтернатива – можна скористатися послугою "SMS-пакет", яка дозволяє знизити вартість повідомлення до 7 коп., або перейти на тарифний план "Супер МТС+SMS", в якому вартість SMS на номери МТС складає 1 коп. Крім того, плата за зв'язок відсутня при дзвінках усередині мережі в найбільш популярному пакеті "Супер МТС" і в більшості тарифів для контрактних абонентів.

Мобільна компанія "Київстар" не планує підвищувати вартість дзвінків і SMS усередині мережі. У "Київстарі" подібне підвищення провели ще в жовтні минулого року при оновленні тарифної лінійки. Проте компанія не може гарантувати, що не підвищить плату за з`єдняння на дзвінки до інших мереж.

На думку аналітика GFK Ukraine Гліба ВИШЛІНСЬКОГО, в майбутньому можливі аналогічні дії і з боку інших мобільних операторів, при цьому вартість безпосередньо хвилини розмови навряд чи підвищуватиметься, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі