друкувати


Протягом вихідних на Прикарпатті - 31 заява про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-09 03:12:59

Протягом вихідних днів у міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшла 31 заява і повідомлення про злочини, в тому числі 7 пограбувань, 10 крадіжок, хуліганство. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 24 злочини. Задокументовано 4 злочини, пов’язаних з незаконним обігом наркотичних речовин, один раз вилучалася зброя. 5 злочинів викрито у сфері економіки.

Минулої суботи співробітники івано-франківської міліції затримали підозрюваних у вчиненні трьох вуличних пограбувань. В усіх випадках двоє раніше судимих молодиків силоміць заволодівали мобільними телефонами перехожих, повідомляє УМВС України в Iвано-Франкiвськiй областi.

Як аналогічний злочин кваліфіковані дії 20-річного івано-франківця. Останній, застосовуючи фізичне насильство, відібрав мобільний телефон 17-річної дівчини.

У вчиненні щонайменше чотирьох майнових посягань підозрюється 35-річний мешканець Тисмениці. Як наразі відомо, зловмисник проникав до новобудов та викрадав інструменти.

Із заявою про крадіжку у Надвірнянський райвідділ міліції звернувся мешканець райцентру. Невідомі особи спромоглися викрасти з автомашини заявника телевізор. Правоохоронцям вдалося оперативно встановити особи та затримати крадіїв. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів Надвірної 23-27-річного віку.

Ще одну крадіжку розкрито у Коломийському районі. Як з’ясовано, 33-річний мешканець району викрав з будинку односельчанки понад п’ятдесят старовинних монет.

У цьому ж районі затримано 22-річного чоловіка, який вчинив крадіжку лісопродукції території місцевого лісництва.

У Косівському районі у суботу працівники міліції зафіксували факт незаконного зберігання зброї. У будинку 68-річного місцевого мешканця правоохоронці вилучили незареєстровані карабін, пневматичну рушницю та стартовий пістолет.

Тисменицькі оперативники затримали 25-річного жителя обласного центру, який зберігав з метою збуту пакетики з марихуаною.

Протягом вихідних днів на автошляхах Прикарпаття зареєстровано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій одна людина отримала травми.

Обговорити на форумі