друкувати


Незаконний гральний бізнес прикривають

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-09 11:12:14

З метою попередження, документування та викриття злочинів у сфері грального бізнесу працівники міліції систематично здійснюють заходи з протидії правопорушенням у цій сфері. Реалії життя засвідчують, що далеко не всі суб’єкти господарювання, які отримали ліцензії на організацію діяльності з проведення азартних ігор та працюють на ринку надання відповідних послуг, є дисциплінованими.

Понад те, зафіксовані факти самовільного бізнесу. Зокрема, кілька днів тому в ході здійснення оперативно-профілактичних заходів у Бурштині працівники міліції в одному з ігрових залів виявили 14 неліцензійних гральних автоматів. Не маючи на них ні ліцензії, ні патентів, 30-річний підприємець проводив збір коштів з громадян, свідомо порушуючи законодавство.

Цього ж дня в одному з сільських населених пунктів у Надвірнянському районі правоохоронці припинили незаконну діяльність 7 ігрових автоматів, розміщених у кафе. Як з’ясовано, 31-річний власник цього закладу надавав послуги у сфері грального бізнесу з порушеннями вимог законодавства. На жаль, це законодавство потребує удосконалення, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі