друкувати


На Прикарпатті упродовж минулої доби надійшло 19 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-05 03:01:51

Упродовж минулої доби в міськрайоргани внутрішніх справ краю надійшло 19 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування, 7 крадіжок, 2 шахрайства. За цей час правоохоронці розкрили 14 злочинів. Співробітники підрозділів Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили 3 злочини. По одному разу з незаконного обігу вилучалася зброя та наркотичні речовини.

У поле зору надвірнянських оперативників потрапив 23-річний мешканець району. Останній учора зранку напав на перехожу та, заподіявши тілесні ушкодження, силоміць заволодів мобільним телефоном.

Як аналогічний злочин кваліфіковані дії 20-річного івано-франківця. Молодик пограбував 12-річну дівчинку. Злочинним здобутком зловмисника також став мобільний телефон.

Довелося побувати у відділенні міліції 17-річній мешканці обласного центру. Як встановлено, побачивши у гардеробі медичного закладу залишену без нагляду сумочку, дівчина викрала з неї золоті сережки та гаманець. У підозрюваної вилучено речові докази.

У Снятинський райвідділ міліції із заявою про крадіжку звернулася власниця сільської крамниці. Як повідомила заявниця, вночі невідомий зловмисник, зламавши вхідний замок, викрав з магазину тютюново-горілчані вироби та гроші. В ході проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери встановили, що до вчинення майнового посягання доклав руки 25-річний мешканець району.

Тим часом тисменицькі правоохоронці розкрили вчинену минулого місяця крадіжку. Як з’ясовано, дорогий мобільний телефон з будинку місцевого мешканця поцупив його 25-річний односельчанин.

Минулого вечора співробітники Пасічнянського відділення міліції на одній з центральних вулиць міста затримали 45-річного івано-франківця, який зберігав при собі обріз одноствольної мисливської рушниці.

Минула доба, на щастя, обійшлася без дорожньо-транспортних пригод, повідомляє ЦЗГ УМВС Українив Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі