друкувати


Кримінальна доба на Прикарпатті

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-05 10:39:04

Упродовж минулої доби в міськрайорганах внутрішніх справ краю зареєстровано 17 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування та 3 крадіжки. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 15 злочинів. У сфері економіки задокументовано 8 протиправних проявів.

Зокрема, надвірнянські міліціонери "за гарячими слідами" затримали молодика, якого обґрунтовано підозрюють у вчиненні пограбування. 22-річний житель одного з сіл серед білого дня розбив вітрину в спеціалізованій крамниці у райцентрі та відкрито заволодів трьома мобільними телефонами. Проти нього порушено кримінальну справу.

Тим часом в Івано-Франківську за підозрою у скоєнні грабунку до відділу міліції доставлено 23-річного коломиянина. Як виявилося, він напередодні на вулиці побив мешканця Тлумацького району та силоміць відібрав у нього гроші. Зараз щодо затриманого вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

А минулої ночі "на гарячому" правоохоронці затримали івано-франківця, який намагався вчинити майновий злочин. 47-річного раніше судимого чоловіка спіймали, коли він зі злодійськими намірами, розбивши вікно, проник до приміщення крамниці. Наразі перевіряється його причетність до інших кримінально-карних діянь.

Ще одного жителя обласного центру міліціонери мають підстави вважати причетним до крадіжки, датованої жовтнем минулого року. Як з’ясувалося, фотоапарат вартістю 2400 гривень з кімнати гуртожитку викрав 25-річний франківець.

Рогатинському районі в райвідділ міліції учора надійшло повідомлення про крадіжку майна з місцевої ферми. Уночі зловмисник демонтував та викрав кілька металевих труб вартістю близько 1700 гривень. У скоєнні цього злочину підозрюється 28-річний житель району.

Минулої доби на Прикарпатті трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій одна людина травмована, ще одна – загинула, повідомляє УМВС в Івано - Франківській області.

Обговорити на форумі