друкувати


15-річний хлопець розбещував малолітніх дівчаток

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-04 03:49:03

На Полтавщині 15-річного хлопця суд визнав винним у розбещенні дівчаток. Уперше розпусника впіймали у 2003-му році, тоді йому було 9, а його жертві - 5 років. Тоді його дії кваліфікували як хуліганські.

"Відбувши термін покарання він прибув на батьківщину і таким чином дівчинці вже виповнилося 9 років і він спробував вчинити ті ж самі дії до тієї ж самої дівчинки", говорить керівник ЦЗГ ГУМВСУ в Полтавській області Юрій СУЛАЄВ.

Хлопець зізнається, що вчиняв неправильно. За свої аморальні витівки йому не раз діставалося від матері та розлючених батьків малолітніх дівчаток. Він не надто переймається черговим покаранням, адже в тюрму не потрапить, бо є неповнолітнім.

"До спеціального навчального закладу терміном на 1 рік з ним також буде проводитись виховна робота, щоб у подальшому не було скоєно подібних діянь з його боку", сказала керівник відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВСУ в Полтавській області Жанна АХІДЖАНЯН.

Натомість у рідному селі Ручки не надто вірять у виправлення та перевиховання хлопця. Люди вимагають виселити його з села, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі