друкувати


За минулі вихідні на Прикарпатті зареєстровано 4 пожежі

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-03 11:53:42

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області за минулі вихідні на Івано-Франківщині зареєстровано 4 пожежі.

31 січня вранці в селищі Ланчин Надвірнянського району сталася пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем було знищено покрівлю та горищне приміщення споруди. Причина пожежі - відсутність протипожежної розділки димоходу опалювальної печі.

Того ж дня пізно ввечері в селі Опришівці Івано-Франківської міської ради на території кооперативу "Хімік" загорівся дачний будинок. Вогнем було знищено будівлю. Причина виникнення пожежі встановлюється.

1 лютого в селищі Кути Косівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було пошкоджено житлову кімнату, частково стіни, перекриття помешкання та домашнє майно, яке там знаходилось. Причина пожежі встановлюється.

1 лютого пізно ввечері у Кутах Косівського району виникла пожежа в в недіючому приміщенні гуртожитку ПТУ-36. Вогнем було пошкоджено покрівлю та перекриття споруди, частково стіни 2-го поверху. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини зареєстровано 113 пожеж, на яких загинуло 11 осіб, повідомляє головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі