друкувати


На Косівщині затримано сутенершу

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-03 10:02:14

В ході проведення спільних оперативно-розшукових заходів оперативники підрозділу боротьби з протизаконною торгівлею людьми і косівської міліції затримали 30-річну панянку, яка займалася звідництвом.

Задокументовано факти, коли жінка за певну винагороду сприяла бажаючим чоловікам мати таємні інтимні стосунки з дівчатами. Як з’ясовано, за домовленістю з клієнтом майбутня фігурантка кримінальної справи забезпечувала прибуття 19-річної дівчини у певне місце і визначений час. Майже увесь гонорар, отриманий за надання сексуальних послуг, дівчина віддавала звідниці.

Підозрювану у сутенерстві затримали безпосередньо тоді, коли вона влаштовувала чергову інтим-зустріч своєї "підлеглої" з чоловіками, що прагнули жіночого товариства.

Слід зауважити, що торік цю ж мешканку Косівського району за організацію надання аналогічних послуг вже притягували до відповідальності, спіймавши її у сусідньому Верховинському районі. Минулого разу їй минулося штрафом і переляком. А ось за повторність таких дій передбачено покарання, пов’язане з позбавленням волі до п’яти років, повідомляє прес-служба УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі