друкувати


Патріція Каас їде на Євробачення

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-02-02 11:35:41

Патріція КААС буде представляти Францію на конкурсі Євробачення 2009. Таке несподіване рішення мабуть пов‘язане з тим, що французька співачка дуже популярна у Східній Європі, і зокрема в Росії, де й буде проходити цьогорічний телевізійний пісенний конкурс.

З Парижа - Томаш СЄМЄНСЬКИЙ:
"Повідомлення про те, що на конкурс Євровізії поїде саме Патріція КААС, - тобто зірка, що належить до грона найкращих французьких виконавців, стало несподіванкою, оскільки зазвичай у цьому конкурсі брали участь радше маловідомі виконавці.

Таке рішення було прийняте разом зі співачкою, Французьким громадським ТБ. В опублікованому з цієї нагоди комюніке, дирекція ТБ стверджує, що вона хоче надати особливого розголосу присутності Франції на найбільшій сцені європейської пісні.

Комюніке також нагадує, що фани Патріції КААС у всьому світі, купили 16 млн. її платівок. КААС вже протягом 20 років вважається зіркою у Франції. Її безперечною перевагою є теплий, досить низький, блюзовий голос.

Патріція КААС також дуже популярна в Росії, а до її шанувальників належить, зокрема й Владімір Путін", повідомляє Польське радіо.

Обговорити на форумі