друкувати


За добу на Прикарпатті 27 заяв і повідомлень про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-29 03:25:48

Упродовж минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 27 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі 2 пограбування, 5 крадіжок, один випадок заподіяння тілесних ушкоджень та 2 хуліганства. За цей час прикарпатські правоохоронці розкрили 22 злочини. Два рази з протизаконного обігу вилучалися наркотичні речовини. Задокументовано 6 злочинних проявів економічного спрямування.

Злочин з числа раніше скоєних розкрили працівники івано-франківської міліції. Йдеться про грабіж, датований ще жовтнем минулого року. Як встановлено, у його вчиненні є підстави підозрювати 19-річного жителя міста, якого затримали дещо раніше і котрий причетний до інших аналогічних злочинних проявів. Зловмисник щоразу силою відбирав у потерпілих їх мобільні телефони.

За підозрою у крадіжці в Івано-Франіквську учора затримано 41-річного жителя Богородчанського району. Як виявилося, чоловік за час відсутності господарів викрав з міської квартири побутову техніку та будівельні матеріали загальною вартістю понад 8 тисяч гривень. Зараз щодо богородчанця вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Тим часом в Тлумачі розкрито крадіжку майна у місцевій лікарні. Як з’ясувалося, електроінструменти з підвального приміщення шляхом пошкодження врізного замка у дверях поцупив 46-річний мешканець райцентру. Викрадені ним речі вже вилучено.

Двічі минулої доби правоохоронці викривали розповсюджувачів наркотиків. Зокрема, в Івано-Франківську відразу після оборудки з марихуаною затримано 19-річного юнака. Крім грошей, здобутих за збут наркотичної речовини, в івано-франківця вилучено ще кілька пакетиків наркозілля, що призначалося на продаж.

А тлумацькі оперативники спільно з працівниками обласного підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків у райцентрі затримали 50-річного львів’янина, який зберігав з метою збуту 100 грамів маковиння та 300 грамів марихуани.

Минулої доби на Прикарпатті трапилася одна дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина травмована.

Працівники Державтоінспекції за цей період виявили 27 водіїв, які перебували за кермом транспортних засобів напідпитку, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі