друкувати


Минулої доби на Прикарпатті виникло шість пожеж

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-29 12:50:05

За інформацією прес-служби Головного управління МНС в області минулої доби на території Івано-Франківщини виникло шість пожеж, одну людину травмовано.

На світанку 28 січня в селі Братківці Тисменицького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем було знищено перекриття, покрівлю, меблі та речі домашнього вжитку. В результаті пожежі господар помешкання отримав термічні опіки тіла 1-2 ст. Потерпілого одразу ж було госпіталізовано до Лисецької районної лікарні. Причина пожежі встановлюється. Наразі за даним фактом ведеться дізнання.

28 січня в селищі Делятин Надвірнянського району на ділянці автомобільної дороги Івано-Франківськ–Яремча сталася ДТП, в результаті якої зіткнулися три автівки - Fiat, ВАЗ-2104 та "Mitsubishi Lancer". Внаслідок зіткнення загорівся салон та моторний відсік "Mitsubishi Lancer". Вогнем було знищено салон та пошкоджено моторний відсік іномарки. На щастя, обійшлося без трагічних наслідків.

28 січня в місті Івано-Франківську по вулиці Є.Коновальця горів нежитловий будинок. Вогнем було частково знищено підлогу. Цього ж дня виникла пожежа в підвалі недіючої будівлі по вулиці Чорновола в обласному центрі. Вогнем було знищено сміття, закопчено стіни та стелю будівлі. В обох випадках причиною виникнення пожеж стало необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

28 січня через коротке замикання електропроводки горіло приміщення гаражу в селі Осмолода Рожнятівського району. Внаслідок пожежі вогнем було знищено будівлю.

В ніч проти 29 січня в селі Кобаки Косівського району на одному із обійсть горів житловий будинок. Вогнем було знищено покрівлю, перекриття будівлі, частково стіни. Причина пожежі встановлюється.

Загалом з початку року на території Івано-Франківщини зареєстровано 106 пожеж, на яких загинуло 11 осіб, повідомляє Головне управління МНС України в Івано-Франківській області.

Шановні мешканці області! Головне управління МНС в області звертається до Вас з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про безпеку свого життя та оточуючих Вас людей.

Обговорити на форумі