друкувати


Протягом минулої доби на Прикарпатті - 33 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-28 02:47:08

Протягом минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ Прикарпаття надійшло 33 заяви та повідомлення про злочини, в тому числі 4 пограбування, 14 крадіжок, один випадок незаконного заволодіння авторанспортом. Водночас розкрито 23 злочинних прояви. За цей час викрито 7 злочинів економічного спрямування.

В Івано-Франківську співробітники міліції затримали двох молодиків, підозрюваних у вчиненні пограбування. Мешканці обласного центру віком 19 та 22 роки, як виявилося, увечері напали на перехожого та відібрали у нього мобільний телефон. Згодом з’ясувалося, що молодший з затриманих не лише має судимість за раніше вчинені злочини, але й спромігся протягом останніх місяців пограбувати принаймні ще двох людей. В обох випадках його цікавили апарати мобільного зв’язку.

Працівники долинської міліції оперативно встановили та затримали підозрювану у скоєнні крадіжки особу. Нею виявилася 29-річна місцева мешканка. Жінка таємно пробралася до чужого будинку та поцупила гроші і золоті вироби. Зараз перевіряється її причетність до інших майнових злочинів.

Минулої ночі в Богородчанському районі було затримано жителя одного з сіл, причетного до крадіжки з шкільної їдальні. Чоловік уночі розбив металевою трубою вікно та викрав продукти харчування. Крім того, з’ясувалося, що раніше в сусідньому селі він обікрав кафе.

А в Коломиї до райвідділу міліції напередодні доставили 14-річного підлітка, підозрюваного у майновому посяганні. Хлопець, як виявилося, проник до чужого будинку та викрав речі домашнього вжитку.

Там же було затримано молодого чоловіка, який пізнього вечора намагався угнати чужу автівку. Тепер 24-річний житель Косівського району змушений пояснювати правоохоронцям, задля чого йому знадобилися старенькі "Жигулі".

Двічі минулої доби прикарпатські правоохоронці документували факти продажу фальсифікованих спиртних напоїв. Зокрема, на Городенківщині в одному з кіосків вилучено з реалізації 76 пляшок горілки з явними ознаками підробки. А в помешканні літньої коломиянки міліціонери виявили понад 70 літрів підготовленої до збуту рідини з вмістом спирту, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі