друкувати


Протягом минулої доби надійшло 25 заяв про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-27 11:29:27

Протягом минулої доби в чергові частини міліції надійшло 25 заяв і повідомлень про злочини, в тому числі пограбування, 3 крадіжки, та хуліганство. Водночас прикарпатські правоохоронці розкрили 21 злочин. Один злочинний прояв викрили співробітники підрозділів боротьби з незаконним обігом наркотиків, 9 злочинів задокументували працівники міліції у сфері економіки.

Злочин з числа раніше скоєних розкрили учора співробітники Вовчинецького відділення міліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника, який два тижні тому силоміць відібрав мобільний телефон у школяра. Ним виявився 19-річний житель обласного центру. Наразі він перебуває під вартою.

Тим часом 23-річного івано-франківця правоохоронці мають підстави підозрювати у вчиненні принаймні двох крадіжок, датованих ще 2005 роком. Молодик, як виявилося, викрав сумочку у відвідувачки розважального закладу та мобільний телефон у пасажирки автобуса. Зараз перевіряється його причетність до вчинення інших майнових посягань.

В Богородчанському районі працівники міліції розшукали викрадача мобільного телефона. Як з’ясувалося, його з приміщення ресторану на початку січня поцупив неповнолітній – 14-річний підліток з сусіднього села. Поцуплений телефон вже вилучено.

А на Долинщині міліціонери затримали місцевого 27-річного жителя, який примудрився уночі викрасти з салону чужого автомобіля особисті документи водія та документи на автомобіль.

В Коломиї учора ввечері було затримано "на гарячому" двох молодих осіб, які намагалися розрахуватися у крамниці фальшивими грошима. У 13-річного жителя одного з сіл та його 22-річного спільника-односельця вилучили підроблену 100-гривневу купюру. Звідки фальшивка наразі з’ясовується.

Через спроби реалізувати підроблені банкноти потрапили у поле зору правоохоронців й двоє братів з Рожнятівщини. Вже встановлено, що 21-річний та 26-річний рожнятівці оперували трьома фальшивими п’ятдесятками та сотнею. Їх походження також належить з’ясувати.

Минулої доби на Прикарпатті сталася одна дорожньо-транспортна пригода, в якій травмовано людину. В Снятинському районі потрапила до лікарні 40-річна велосипедистка, що потрапила під колеса легковика, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі