друкувати


Оболонь може відмовитися від еліти

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-26 03:18:35

Віце-президент столичної "Оболоні" Олександр АЛІМОВ спростував що з'явилася в кінці тижня в пресі інформацію про те, що клуб може припинити своє існування. Не виключаю, що завтра на першому після відпустки зборах лідеру турніру в першій лізі і головним претендентом на вихід у Прем'єр-лігу оголосять про рішення почесного президента клубу та акціонерного товариства "Оболонь" Олександра СЛОБОДЯНА про зняття зі змагань.

За словами заступника СЛОБОДЯНА, про це мова не йде. "Пори дійсно важкі. У нас є заборгованості по зарплаті. Але клуб буде продовжувати рухатися, образно кажучи, в тому ж дусі, - сказав нам АЛІМОВ. - Чи залишається мета вийти у Прем'єр-лігу? Зайняти перше місце почесно. А чи буде можливість грати у Прем'єр-лізі, що вимагає великих фінансових витрат, побачимо. Ви знаєте, від цього блага можна і відмовитися. Будемо виходити з того, яка тоді буде ситуація ".

Після 18 турів у першій лізі "Оболонь" лідирує, на два очки випереджаючи "Закарпаття" і на шість - "Севастополь". За регламентом дві кращі команди виходять у Прем'єр-лігу. Якщо одна з них відмовляється від цього права, її місце в елітному дивізіоні займе третє клуб першої ліги, повідомляє UA.Футбол.

Обговорити на форумі