друкувати


ШЕВЧЕНКО повернеться у Динамо

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-23 03:14:11

Андрій ШЕВЧЕНКО може знову опинитися в київському "Динамо". Про це заявив італійським ЗМІ сам президент "Динамо" Ігор СУРКІС. Керівник київського клубу сподівається, що переговори "Динамо" з "Міланом" щодо повернення ШЕВЧЕНКА до Києва завершаться успіхом.

Але, наймовірніше, що бажанню СУРКІСА повернути ШЕВЧЕНКА у рідні стіни не судиться збутися і цього разу.

Нагадаємо, близько року тому президент "Динамо" вже піднімав питання про перехід ШЕВЧЕНКА, але тоді це відбувалося на хвилі невдач, що переслідували Шеву в лондонському "Челсі".

Як ми знаємо, до "Динамо" ШЕВЧЕНКО не повернувся, а переїхав назад до Мілана. Тоді ж неодноразово лунали заяви, як самого футболіста, так і президента "Мілана", за сумісництвом прем'єр-міністра Італії Сільвіо БЕРЛУСКОНІ, про те, що Шева "повернувся додому" і тут завершить свою кар'єру.

У "Мілані" Шева поки не зміг повернути собі колишній статус. Не так дивно, що навіть з'явилися чутки про можливий перехід українського голеадора до "Сампдорії". Чутки ці ніхто не підтвердив, але і не спростував, вони зійшли нанівець самі собою.

Отже, враховуючи усі чинники, а це і любов БЕРЛУСКОНІ до ШЕВЧЕНКА і нелюбов його дружини (знову ж таки з чуток) до життя далеко від "цивілізації", можна припустити, що побачити Шеву в офіційному матчі проти, скажімо, "Іллічівця" нам навряд чи вдасться. Принаймні найближчим часом, повідомляє ТСН.

Обговорити на форумі