друкувати


Минулої доби в чергові частини органів ВС надійшло 22 заяви про злочини

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-23 12:27:57

Упродовж минулої доби в чергові частини органів внутрішніх справ надійшло 22 заяви і повідомлення про злочини, в тому числі пограбування, один випадок заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, 4 крадіжки та хуліганство. За цей час співробітники міліції розкрили 18 злочинів. Двічі з протизаконного обігу вилучалися наркотичні речовини та один раз – зброя. У сфері економіки викрито 5 злочинних проявів.

За "гарячими слідами" калуські міліціонери минулої ночі затримали двох молодиків, яких обгрунтовано підозрюють у грабіжництві. Зловмисники напали на жінку та відібрали у неї сумочку з документами. Працівники міліції, які оперативно відреагували на повідомлення пограбованої калушанки, застали підозрюваних – 22-річного та 17-річного місцевих жителів, біля банкомата, де ті сподівалися отримати гроші з допомогою кредитної картки потерпілої жінки. Зараз перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів.

Ще один злочин "за гарячими слідами" розкрито в Івано-Франківську. В міліцію звернувся власник автомобіля, з якого невідомці викрали автомагнітолу та набір інструментів. Як виявилося, у вчиненні крадіжки є підстави підозрювати двох мешканців обласного центру віком 35 та 36 років. Щодо них вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Скоєння крадіжки інкримінується й 26-річному івано-франківцеві. Як з’ясовано, він у жовтні минулого року поцупив з чужого помешкання відеокамеру.

Тим часом працівники івано-франківської міліції з’ясовують обставини конфлікту, який виник напередодні між 44-річним жителем міста та його 33-річною співмешканкою. Внаслідок непорозуміння між ними чоловік опинився в лікарні з проникаючим ножовим пораненням життєво-важливих органів, а його опонентка змушена пояснювати свій вчинок правоохоронцям. Тлумацькі міліціонери учора зафіксували факт незаконного зберігання зброї. У 30-річного жителя одного з тамтешніх сіл вони вилучили карабін часів І світової війни та два набої до нього.

В місті Долина співробітники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю задокументували реалізацію неліцензійної аудіовізуальної продукції місцевим підприємцем. З крамниці в одному з торгівельних центрів правоохоронці вилучили майже 270 дисків з ознаками контрафактності загальною вартістю понад 11 тисяч гривень.

Упродовж минулої доби не трапилося жодної дорожньо-транспортної пригоди, в якій би постраждали люди, повідомляє ЦЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Обговорити на форумі