друкувати


Вистрілив собі в голову

Коломия ВЕБ Портал | Новини та події | 2009-01-22 11:47:16

Цей трагічний випадок стався минулого тижня в одному із сіл Косівського району. 24-річний місцевий житель, повернувшись додому з роботи, приніс із собою рушницю. Дружині це начебто не сподобалося. Мовляв, навіщо нам цієї біди в хаті. Це стало причиною чергової сварки подружжя, що не раз траплялася в цій хаті. Завершилася вона тим, що чоловік приставив собі рушницю до підборіддя і натиснув на гачок.

Зрештою, це лише одна з причин самогубства молодої людини. На думку місцевих правоохоронців, котрі проводили перевірку цього трагічного випадку, до сімейних конфліктів подружжя в першу чергу призвели фінансові труднощі. Чоловік, працюючи звичайним лісорубом, не заробляв багато. Через нестатки стосунки між ним та дружиною ставали дедалі гіршими, поки не закінчилися фатальним пострілом. Без батька залишилася дворічна дитина.

Зауважимо, що останнім часом все частіше скоюють самогубства молоді люди, яким ще далеко до так званих кризових для чоловіків 40 років. З початку року зареєстровано вже кілька таких випадків. У Верховині, наприклад, повісився 28-річний місцевий житель. У Калуському районі таким же способом пішов з життя 30-річний чоловік, повідомляє Галичина.

Обговорити на форумі